Inschrijven

Lotuskring Zuidoost DrentheWilt u tijdens uw oefeningen of trainingen gebruik maken van onze Lotus, neem dan contact met ons op door het invullen van het inschrijfformulier.

Opleiding

Het programma bestaat uit het grimeren en acteren van diverse verwondingen, zoals brandwonden , botbreuken, en snijwonden, maar ook het uitbeelden van ziektebeelden. Bekijk onze herhalingslessen

Info Lotus opleiding 2018

Beste bestuursleden van de EHBO vereniging,

Bij onze LOTUS®kring is er weer een mogelijkheid om een opleiding tot LOTUS®- slachtoffer te volgen.

Bij voldoende belangstelling start LOTUS®kring Z.O. Drenthe in 2018 weer een nieuwe opleiding LOTUS®slachtoffer.

Zijn er geïnteresseerde leden, die in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma Oranje Kruis of het EHBO diploma Rode Kruis, dan is het mogelijk deze cursus te volgen.

Bij te weinig aanmeldingen, is er ook een mogelijkheid om een verkorte opleiding via de Landelijke Organisatie te volgen. Wanneer er voldoende belangstelling is, is het de bedoeling om dit in 13 zaterdagen op een centrale plaats in Nederland te volgen. Het streven is, om dan in april te beginnen.

Lijkt het een lid of leden van uw vereniging leuk, om deze cursus te volgen, dan kunnen zij zich aanmelden voor 27 februari  a.s., en kunnen wij , bij voldoende aanmelding, een informatieavond organiseren

Wilt u eerder informatie over deze opleiding tot LOTUS®- slachtoffer of de informatieavond?

Neem dan contact met ons op via een e-mail

Contact

Lotuskring Zuidoost Drenthe Lotuskring Zuid-Oost Drenthe
Boerschaplaan 39
7824 NA  Emmen
Tel: 0591-626252
Email: m.aardema@home.nl